Optica


Optica, uw gespecialiseerde opticien

Optica kenmerkt zich door een groot aanbod aan kwaliteitsvolle brillen en monturen. Naast onze brillenwinkels vindt u ook een uitgebreid online aanbod brillen. Dit aanbod wordt ondersteund door een heus team van gespecialiseerde opticiens. Door de gedreven kennis en passie van hun vak kunnen we zelfs spreken over ‘opticien adviseur’. Zij staan u met raad en daad bij in de keuze van de juiste glazen en een passend montuur.


NEWSFLASH: Digitale bril past zichzelf aan

Bron: vtmnieuws.be

Zoals onze huid veroudert, verliezen onze ooglenzen geleidelijk hun elasticiteit. Hierdoor gaat het zicht van nabij achteruit vanaf ongeveer 45 jaar. Een lees- of progressieve bril biedt voor dit probleem een oplossing, maar is zeker niet ideaal in alle omstandigheden. Fabrikanten produceren daarom specifieke brillenglazen voor computerwerk, autorijden, sport- en hobbyactiviteiten: een onhandige oplossing.

Het doel van EYEco eyeCO is derhalve een bril op de markt te brengen die elektronisch het zicht over het ganse oppervlak van het brillenglas corrigeert en daardoor onder alle omstandigheden een hoger visueel comfort biedt, zonder het esthetische aspect van een bril te verwaarlozen.

Lees hier meer ...

Facebook
Zonnebrillen
Onze winkels
Leveringen
Promo's
Advies

 

Optica, certified by Safeshops !

Dat klanttevredenheid bij Optica prioritair is, is geen nieuws. Wat wél nieuws is, is dat we onlangs het Safeshops kwaliteitslabel voor e-commerce ontvingen. U hoeft ons voortaan dus niet meer op ons woord te geloven, nu heeft u een extra zekerheid dat we aan alle normen voor zowel de Belgische, als de Europese wetgeving voldoen.

"Cette nouvelle formule où l'on peut à son aise, choisir quatre paires de lunettes, c'est que du bonheur !!!"

Muriel de Dison, Belgique
Merken
Dames
Heren
Debbie Ey

"The frames arrived today, I am pleased to say. That was very fast delivery. I am impressed with your service. It has been a pleasure doing business with you."

Debbie, Australia
Lenzen
Regard K 120 ml
AO Sept plus 5 x 360 ml
Total Care Comprimés de déprotéinisation 10 tabs
Dailies Focus All day Comfort 90
Soflens 66 Toric 6
Complete RevitaLens 3 x 360 ml

 

Optica, een ruim assortiment brillen.

Ontdek ons ruim assortiment aan zonnebrillen, brillen, brilmonturen en sportbrillen. U kan zelfs brillen op sterkte, leesbrillen en lenzen op onze e-shop bestellen.

 • Service

  Unieke service, reserveer uw montuur online en ga ze live bekijken in een van onze winkels. En geniet ook van een complete service tijdens de volledige duur van de garantie in 1 van onze winkels.

 • Verzending

  Gratis levering in een Optica winkel naar keuze, gratis thuislevering binnen België vanaf 50€ bestelwaarde.

 • Contact

  Om contact op te nemen kunt u ons bellen of e-mailen, onze opticiens staan voor u klaar. Kan u ons niet bellen, laat het ons weten wanneer wij u kunnen bellen

 • Garantie

  Niet tevreden, geld terug garantie, raadpleeg onze algemene voorwaarden

 • Onze winkels

  Bezoek één van onze verkoopspunten, we verwelkomen u met plezier. Bekijk onze collecties, profiteer van ons persoonlijk advies, laat uw ogen opmeten door onze ervaren opticiens, ...