De meest gekozen contactlenzen

Meer contactlenzen en onderhoudsproducten

Daglenzen, reeds vanaf 16€

daglenzen
Bekijk alle daglenzen...
Maandlenzen, reeds vanaf 18€

maandlenzen
Bekijk alle maandlenzen...

Optica, uw gespecialiseerde opticien

Optica kenmerkt zich door een groot aanbod aan kwaliteitsvolle brillen en monturen. Naast onze brillenwinkels vindt u ook een uitgebreid online aanbod brillen. Dit aanbod wordt ondersteund door een heus team van gespecialiseerde opticiens. Door de gedreven kennis en passie van hun vak kunnen we zelfs spreken over ‘opticien adviseur’. Zij staan u met raad en daad bij in de keuze van de juiste glazen en een passend montuur.

U vindt het makkelijker om uw lenzen online te kopen? Bij Optica is het nu mogelijk om uw contactlenzen online te bestellen. Of u nu kiest voor daglenzen, maandlenzen of tweemaandelijkse lenzen, bij Optica vindt u alle lenzen online. Verder heeft u ook keuze uit torische lenzen, multifocale lenzen en zelfs kleurlenzen.

NEWSFLASH: Digitale bril past zichzelf aan

Bron: vtmnieuws.be

Zoals onze huid veroudert, verliezen onze ooglenzen geleidelijk hun elasticiteit. Hierdoor gaat het zicht van nabij achteruit vanaf ongeveer 45 jaar. Een lees- of progressieve bril biedt voor dit probleem een oplossing, maar is zeker niet ideaal in alle omstandigheden. Fabrikanten produceren daarom specifieke brillenglazen voor computerwerk, autorijden, sport- en hobbyactiviteiten: een onhandige oplossing.

Het doel van EYEco eyeCO is derhalve een bril op de markt te brengen die elektronisch het zicht over het ganse oppervlak van het brillenglas corrigeert en daardoor onder alle omstandigheden een hoger visueel comfort biedt, zonder het esthetische aspect van een bril te verwaarlozen.

Lees hier meer ...

Optica, een ruim assortiment brillen.

Ontdek ons ruim assortiment aan zonnebrillen, brillen, brilmonturen en sportbrillen. U kan zelfs brillen op sterkte, leesbrillen en lenzen op onze e-shop bestellen.
Facebook
Zonnebrillen
Onze winkels
Leveringen
Promo's

Optica, certified by Safeshops !

Dat klanttevredenheid bij Optica prioritair is, is geen nieuws. Wat wél nieuws is, is dat we onlangs het Safeshops kwaliteitslabel voor e-commerce ontvingen. U hoeft ons voortaan dus niet meer op ons woord te geloven, nu heeft u een extra zekerheid dat we aan alle normen voor zowel de Belgische, als de Europese wetgeving voldoen.

 

European Trust Mark Safeshops

"Ik draag al 45 jaar contactlenzen.
Begonnen met harde, daarna zuurstof doorlatende en vervolgens zachte jaarlenzen en maandlenzen. Nu wonend in Spanje zijn daglenzen afwisselend met een zonnebril op sterkte meer afgestemd op leeftijd en bezigheden. Daglenzen met clinder braken soms door en waren m.i. van slechte kwaliteit.
Via deze firma heb ik nu daglenzen die uitstekend in te brengen zijn en uiterst comfortabel dragen. Zo blij mee. Een aanrader en zeer gunstig geprijsd.
ECHT TOP.

Lieke Hoeks
 • Service

  Unieke service, reserveer uw montuur online en ga ze live bekijken in een van onze winkels. En geniet ook van een complete service tijdens de volledige duur van de garantie in 1 van onze winkels.

 • Verzending

  Gratis levering in een Optica winkel naar keuze, gratis thuislevering binnen België vanaf 50€ bestelwaarde.

 • Contact

  Om contact op te nemen kunt u ons bellen of e-mailen, onze opticiens staan voor u klaar. Kan u ons niet bellen, laat het ons weten wanneer wij u kunnen bellen

 • Garantie

  Niet tevreden, geld terug garantie, raadpleeg onze algemene voorwaarden

 • Onze winkels

  Bezoek één van onze verkoopspunten, we verwelkomen u met plezier. Bekijk onze collecties, profiteer van ons persoonlijk advies, laat uw ogen opmeten door onze ervaren opticiens, ...