Audiologie


Lapperre

Optica, niet alleen uw partner voor uw ogen, maar ook voor uw oren!

Wij willen u een zo uitgebreid mogelijke dienstverlening bieden, en daarom willen we u niet alleen helpen om uw zicht te verbeteren, maar ook uw gehoor. Daartoe zijn we een samenwerking aangegaan met Lapperre, de specialist in gehoorapparaten.

Wie is Lapperre ?

Lapperre is de nummer 1 op het gebied van gehoorapparaten en -accessoires. Dankzij de kwalitatieve, steeds kleiner maar ook steeds krachtiger wordende producten zal uw gehoorverlies u in uw dagelijkse leven niet langer parten spelen. Lapperre is in België de enige specialist in gehoorapparaten met een eigen technische dienst en een eigen laboratorium voor het vervaardigen van gehoorstukjes, oordopjes en zwemdopjes op maat. Dankzij de aanwezigheid van een lokale technische dienst kan Lapperre u een heel snelle dienstverlening garanderen. Doe nu een betrouwbare gehoortest!

Dienstverlening op maat ...

Voortaan staat bij ons een Lapperre-zuil ter beschikking. Daarmee kunnen wij snel nagaan hoe goed u hoort, aan de hand van een begrips- en een tonale test. Daarna vult u een vragenlijst in over de impact van uw gehoorverlies op uw dagelijkse leven. Dat neemt slechts 10 tot 15 minuutjes in beslag. Het gedetailleerde rapport van uw resultaat wordt u onmiddellijk overhandigd. Wij staan dan ook voor u klaar voor deze eerste gratis en vrijblijvende gehoortest. Als het nodig is, zal onze Lapperre-specialist u bijstaan bij het kiezen van een gehoorapparaat dat het best past bij uw persoonlijkheid en uw behoeften. Bovendien worden de toestellen perfect aangepast aan uw oren door een professional van Lapperre die ter plaatse komt. Hebt u vragen over uw gehoor, maar wilt u zich liever niet verplaatsen? Doe dan een online gehoortest op onze website www.hoorprofiel.be.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel, waar u een vrijblijvende gehoortest kunt afleggen, zonder afspraak.