Complete RevitaLens 360ml

Abbott

618182

€ 13,50

/ verpakking

gratis thuislevering v.a. 50€

verzonden binnen 1 werkdag

Productomschrijving

Er is nu een alles-in-één desinfectievloeistof (MPDS) die de kwaliteit van peroxide-desinfectie¹ biedt met behoud van het gemak van een alles-in-één vloeistof. Nieuwe COMPLETE RevitaLens MPDS reinigt, spoelt, desinfecteert, bewaart, verwijdert lensafzettingen zoals vetten en eiwitten, en herbevochtigt silicone hydrogel en andere zachte contactlenzen.

Abbott Medical Optics Inc. werkte samen met experts van wereldklasse aan deze werkelijk unieke nieuwe-generatie alles-in-één vloeistof. De geavanceerde formule met 'dubbele werking' biedt een krachtige en langdurige werking. De reinigings- en bevochtigingsbestanddelen helpen om het vocht op de lens te houden met als resultaat een hele dag comfortabel lensdragen.

Tests hebben aangetoond dat COMPLETE RevitaLens MPDS 99.99% van de geteste micro-organismen en schimmels verwijdert van het lensmateriaal, alsook gemiddeld meer dan 85% van eiwitten en vetten die zich op het lensoppervlak bevinden. Contactlensdragers rapporteerden ook een excellent comfort na een testperiode van 90 dagen.

Uw contactlenzen zuiver houden en hygiënisch met uw lenzen omspringen liggen aan de basis van succesvol lenzen dragen. Nieuwe COMPLETE RevitaLens MPDS zal u helpen om een gezonde lenservaring te beleven.

Denk eraan, het 'poetsen & spoelen' van de lenzen verwijdert tot 4x meer ongewild vuil in vergelijking met spoelen alleen. Volg altijd de voorschriften van uw oogarts/opticien voor een optimale hygiëne en zuiverheid van uw contactlenzen.

Complete RevitaLens 360ml

Merk Complete Revitalens Soort All-in-One
Aantal stuks 1