Leveringen

Leveringen

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst (zie hoe bestellen), ontvangt u van ons via e-mail een bevestiging. Daarin staan alle artikelen die u besteld hebt en een overzicht van uw gegevens.

U ontvangt ook een tweede mail met meer informatie over de levering zelf nadat uw bestelling verzonden werd.

De verzendtijd hangt af van de bestelde artikelen:

  • Lensproducten in voorraad: 1-3 werkdagen
  • Lenzen: 2-7 werkdagen
  • Monturen zonder glazen op sterkte: 1-15 werkdagen. Deze verzendtijd kan sterk verschillen omdat het mogelijk is dat het montuur via een try & buy bestelling nog bij een andere klant is. Indien dit het geval is, brengen we u hier steeds van op de hoogte.
  • Monturen met glazen op sterkte: 7-15 werkdagen. De productietijd is afhankelijk van het soort en de sterkte van de glazen.

De verzending van bestelde artikels gebeurt dus steeds binnen de 15 werkdagen.

In België gebruiken wij ook de diensten van TNT Express; voor internationale zendingen doen wij uitsluitend een beroep op TNT Express.

Als u dat wenst, kunt u uw bestelling ook in een van onze winkels ophalen. U kunt dan meteen uw montuur laten aanpassen. U kunt ook van deze dienst gebruik maken als u uw bestelling bij u thuis laat leveren.

Gratis levering in een Optica winkel naar keuze, gratis thuislevering vanaf 50€ bestelwaarde voor België, 75€ voor Europa!