Onze merken

Onze merken

Bij Optica kan je vanaf nu ook terecht voor je favoriete merkmontuur. Ook voor de allerkleinsten. Je kan kiezen uit merken zoals Ray-Ban en Clémence&Margaux, maar ook Armani behoort tot de collectie. Wist je trouwens dat je bij aankoop van een merkmontuur nog steeds maar 199 euro betaald voor je multifocale glazen?

Logo Clémence&Margaux

Clémence&Margaux

De oorsprong van dit brillenmerk, dat klinkt als een trendy ready-to-wear label, ligt in het talent en vooral in de samenwerking van twee zussen. Het avontuur begon toen Margaux, een jonge vrouw met een passie voor mode, enkele brillenontwerpen maakte voor Clémence, die slechtziend is. Clémence bracht al snel haar eigen inspiratie mee en schreef mee aan het verhaal: het merk Clémence & Margaux was geboren!

Dutz Eyewear

Dutz Eyewear

De collectie van Dutz is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. Dutz heeft speciale aandacht besteed aan mensen met grote en kleine gezichten die moeite hebben met het vinden van een montuur dat past. Ze voldoen aan de behoeften van diegenen die een grotere of kleinere maat nodig hebben, maar niet willen inleveren op design. Door het gebruik van allergie-vriendelijke en solide roestvrij stalen materialen, bereikt Dutz's montuur ontwerp duurzaamheid.

Dutz Eyewear

GUESS

De optische monturen en zonnebrillen van GUESS zijn eigentijds en worden afgewerkt met trendy accenten. De collectie belichaamt de kernwaarden van het merk, met fashion forward silhouetten en gedurfde combinaties. Klassieke GUESS ontwerpen worden geüpdatet met een moderne twist door gebruik te maken van felle kleuren en reflecterende spiegeltinten om opvallende stijlen te bieden die het hele seizoen gedragen kunnen worden.

Paprika

Paprika

Een mengeling van kleuren, voor kleine gezichten in volle ontwikkeling! Paprika heeft een talent voor het bedenken van kwaliteitsmodellen: echt coole monturen, aangepast aan sterke karakters, bestand tegen kinderen en hun liefde voor de speeltuin.

Ray-ban

Ray-ban

Ray-Ban is sinds generaties marktleider op het gebied van (zonne)brillen met een authentieke en tijdloze stijl, premium brillenglazen en monturen. Het merk staat vooral bekend om zijn Wayfarer en Aviator zonnebrillen, maar je kan er vandaag de dag voor verschillende soorten monturen terecht. Zowel voor gewone brillen als zonnebrillen.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de modewereld met zijn creaties voor mannen en vrouwen - en zijn exclusieve brillencollecties zijn daarop geen uitzondering. De brillen van Ralph Lauren weerspiegelen de kenmerkende thema's van de Amerikaanse ontwerper: Hollywood romance, town-and-country heritage, cosmopolitan city-chic and Art Deco glamour.

Armani

Een perfecte mix van trendy design, materiaalonderzoek en functionele constructie, de Armani Eyewear collectie belichaamt de frisse en innovatieve stijl van het merk. Lineaire ontwerpen voor magnetische en opvouwbare clip-on modellen en een selectie gemaakt van duurzame materialen die deels afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen. Een eclectische en originele collectie die de stijl van het merk in elk detail weerspiegelt.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwe collecties en evenementen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.