Partners

Dankzij ons partnerschap met Partenamut, het grootste vrije ziekenfonds van Franstalig België, kan dit ziekenfonds zijn leden 2 packs aanbieden.

Leden pack

Om de twee jaar biedt Optica u bij aankoop van twee ontspiegelde glazen een montuur aan uit het Optica-gamma ter waarde van 100 euro. Als de prijs van het montuur hoger is dan dat bedrag, krijgt u 75 euro korting.
Bij aankoop van twee verharde organische glazen, krijgt u 50 euro korting op het montuur als het montuur duurder is dan 100 euro.

Pack voor min 18-jarigen

Uw kind kan tot zijn/haar 18e verjaardag maximaal 2 keer genieten van de volgende aanbieding:

  • De kosten voor de aankoop van een montuur uit het Optica-gamma inclusief unifocale, ontspiegelde glazen voor 1 euro, na tussenkomst van het ziekenfonds als de begunstigde voldoet aan de volgende voorwaarden:

    1. Hij/zij geniet een terugbetaling van de verplichte ziekteverzekering en het betreft een eerste bril of de termijn van twee jaar is verlopen voor een vernieuwing met een dioptriewijziging van 0,50.

    2. Hij/zij geniet een terugbetaling van de aanvullende ziekteverzekering, alle bijdragen zijn betaald en de termijn van twee jaar na de vorige tussenkomst is verlopen.
  • Als de jongere kiest voor een montuur van “Ray Ban” of “Vogue”, kost de bril 39 euro als ook is voldaan aan de hiervoor vermelde voorwaarden (in verzekering; verplicht en aanvullend). Deze aanbiedingen zijn niet cumuleerbaar onderling noch met andere promoties.
Neem een kijkje op de website van Partenamut